Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های غرب استان تهران گفت: این دانشگاه به تولید انبوه ژل ضدعفونی کننده برای ضدعفونی دست و محیط در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی پرداخته است.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، عبدالله قاسمی پیر بلوطی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های غرب استان تهران (شهر قدس /ملارد/صفادشت) با اشاره به تشکیل جلسه فوق‌العاده هیئت رئیسه واحد شهرقدس برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: این جلسه مصوباتی همچون ضدعفونی تمامی بخش‌های مختلف دانشگاه، نظارت دقیق برعملکرد پیمانکار در خصوص سلف سرویس دانشجویان و جلوگیری از هر گونه موارد غیر بهداشتی توسط کارشناسان امور تغذیه، تولید بخور‌های ضدعفونی برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ویروس در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، تولید انبوه ژل‌های ضد عفونی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، تهیه ماسک و دستکش برای افرادی که در محل کار حضور پیدا می‌کنند، تعطیلی کلاس‌ها و به تعویق انداختن برنامه‌هایی نظیر اعتکاف، راهیان نور، همایش ها، سخنرانی‌های علمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. داشت.

وی تأکید کرد: تدابیری اتخاذ شده که تمامی همکاران و استادن در هنگام ورود به دانشگاه از محل در ورودی انتظامات ماسک و دستکش یکبار مصرف دریافت کرده و در محل کار حضور پیدا کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار