Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شهرقدس، جلسه عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با اداره آموزش وپررش شهرستان قدس و ایجاد کلاس‌های آموزش مهارت‌های شغلی و تخصصی در این دانشگاه روز گذشته برگزار و راهکارهای مشترک همکاری بررسی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در حاشیه جلسه تفاهم‌نامه با صادق محمدی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس درباره جزئیات این تفاهم‌نامه و برنامه‌های مدرسه اشتغال برای دانش‌آموزان و دانشجویان اظهار کرد: آموزش به شیوه کسب مهارت‌های ضروری، امکان استفاده از استادان برتر خارج از دانشگاه را که تمایل به همکاری با مدرسه اشتغال واحد‌ شهرقدس را دارند، فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی پیربلوطی گفت: با همراهی و همکاری اداره آموزش و پرورش و با توجه به شرایطی که در سال جهش تولید در کشور به‌وجود آمده است، توانستیم با اهتمامی که از طرف مدرسه اشتغال انجام شد، کلاس‌های آموزش مهارت‌های شغلی را به‌سرعت راه‌اندازی و برای برگزاری آنها پیش بینی کنیم و با مهارتی که در این مسیر به دست می‌آید، مشکلات انتخاب رشته، شغل آینده و کسب مهارت دانش‌آموزان در منطقه برطرف می‌شود.

برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مهارتی شغلی در تابستان ۹۹

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در مورد حضور دانش‌آموزان در مدرسه اشتغال و استفاده از کلاس‌های مهارتی بیان کرد: با پیگیری‌های رئیس مدرسه اشتغال واحد شهرقدس، توانستیم با مشارکت و حضور دانشجویان، کلاس‌ها و کارگاه‌های مهارتی را آغاز کنیم و از تیر سال جاری که تعطیلات تابستانی آغاز می‌شود، برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مهارتی شغلی و تحصیلی را برای دانش‌آموزان نیز در دستور کار داریم.

قاسمی پیربلوطی گفت: در فرهنگ آموزشی ایران روزهای پایانی سال تحصیلی مراکز علمی و دانشگاه‌ها به سمت تعطیلات تابستانه پیش می‌روند؛ اما امسال با توجه به منویات مقام معظم رهبری و جنب‌وجوشی که برای اجرای اهداف متناسب با شعار سال در بخش جهش تولید است، عقد تفاهم‌نامه همکاری و راه‌‌اندازی کلاس‌‌های مهارتی در دو شاخه مجزا شامل آینده شغلی و فرصت ایجاد شغل و کارآفرینی شکل گرفت و با پیگیری‌هایی که انجام شد، این روند با آغاز فصل تابستان سال جاری در دستور کار قرار دارد.

برگزاری دوره‌های مهارتی حضوری و مجازی برای دانش‌آموزان

وی تصریح کرد: از آنجا که باسوادبودن به یادگیری مهارت‌ها وابسته است، سیستم آموزشی کشورها هم باید متناسب با این مهارت‌ها تغییر رویه دهند؛ البته سیستم آموزشی کشور ما، هنوز تغییر محسوسی در آموزش مهارت‌ها نکرده است، اکنون دانشگاه سعی دارد با تعاریف جدید و معیارهای امروزی در ارتقای دانش فنی و مهارتی دانشجویان و هم‌افزایی دانش‌آموزان در بخش مهارت‌های زندگی و توانایی ایجاد تغییر در تعیین ملاک باسوادی معیارهای ذکرشده را در قالب فوق برنامه یا با کمک مدرسه اشتغال ترویج دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ادامه داد: در جریان این رویداد و سیر تحولات علمی، شخصی باسواد تلقی می‌شود که بتواند با استفاده از دانش خود در زندگی‌اش، به‌منظور کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی تغییر به‌وجود آورد، در غیر این‌صورت فردی بی‌سواد تلقی می‌شود؛ بنایراین کسب مهارت‌های ذکرشده در مدرسه اشتغال و همکاری مدرسه با مراکز شتاب‌دهنده می‌تواند در آینده شغلی و زندگی دانشجویان مؤثر بوده و علاوه بر برنامه‌های نسل چهارم دانشگاه در تداوم مهارت‌افزایی کمک خوبی به دانشجویان و دانش‌آموزان متبوع داشته باشیم.

این مقام مسئول درباره نحوه آموزش به دانش‌آموزان در مدرسه اشتغال گفت: برای دانش‌آموزان، برگزاری دوره‌های مهارتی حضوری و مجازی و رفع اشکالات را به‌صورت حضوری در برنامه آموزشی داریم و با تعاملات و همکاری‌هایی که مدرسه با اداره آموزش و پرورش انجام خواهد داد، سعی داریم زیرساخت‌های لازم در دوره‌های مدارس سما را نیز فراهم کنیم و اگر کلاس‌های مهارتی در بخش اشتغال و کارآفرینی با مشکلی مواجه نشود؛ این شیوه آموزشی را -که در دانشگاه متداول نبوده- به‌صورت پایلوت(نمونه و آزمایشی) به سازمان مرکزی دانشگاه پیشنهاد داده و در بخش کلان تحت برنامه‌های گام دوم انقلاب ادامه خواهیم داد.

قاسمی پیربلوطی درباره نیروهای آموزش‌دیده مدرسه اشتغال اظهار کرد: قسمت‌های مختلف دانشگاه برای برگزاری دوره‌های مهارتی به‌‌صورت مجازی و حضوری همکاری خود را برای خدمات‌رسانی آغاز کرده‌اند.

ضرورت حضور دانشجویان در دوره‌های مدارس اشتغال

رئیس مدرسه اشتغال واحد شهرقدس نیز در گفتگو اظهار کرد: دانشجویان و دانش‌آموزانی که دغدغه انتخاب رشته و آینده شغلی را دارند و کیفیت برای آنان مهم است به‌دنبال برگزاری دوره‌ها به‌صورت حضوری شبیه‌سازی محیط کار برای آنان انجام شده و مهارت‌های لازم را در بخش فناوری و نوآوری کسب خواهند کرد.

سیدوحید سادات‌پور ادامه داد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و نگرانی از دغدغه بیکاری که میان خانواده‌ها و دانشجویان وجود دارد از برگزاری دوره‌های مهارت شغلی به‌صورت حضوری و مجازی استقبال ویژه شده است. از سوی دیگر عده‌ای از دانش‌آموزان و دانشجویان در آستانه فارغ‌التحصیلی قرار دارند که ضرورت حضور در کلاس‌های مهارتی را بیش از پیش متوجه می‌شوند.

رئیس مدرسه اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس درباره افت احتمالی کیفیت درسی دانش‌آموزان بیان کرد: در این رابطه با نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی جلسه برگزار خواهیم کرد تا در صورت درخواست آنان، کلاس‌های مهارتی را به‌صورت حضوری برگزار کنیم و یا اینکه برای بعضی از دوره‌های مهارتی کلاس فشرده برگزار شود تا کیفیت نیازهای آموزشی دانش‌آموزان جبران و با فضای دانشگاه و دریافت تخصص‌های شغلی، کارآفرینی و فناوری‌های لازم آشنا شوند.

انتهای پیام/

358 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس دوره های مهارتی کارگاه شغلی مدارس اشتغال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس دوره های مهارتی کارگاه شغلی مدارس اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزاری دوره های مهارتی برگزاری دوره های مهارت برای دانش آموزان کلاس های مهارتی برگزاری دوره ها مدرسه اشتغال دانش آموزان اداره آموزش صورت حضوری تفاهم نامه کسب مهارت مهارت ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۰۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تفاهم‌نامه‌ علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت ساختمانی جاده امضا کرد.

این تفاهم‌نامه درراستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی آرش رنجبران و شرکت ساختمانی جاده به نمایندگی علی صدقی امضا شد.

راه‌اندازی واحد تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت ساختمانی جاده و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی از طریق سرای نوآوری اجتماعی و همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی- آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در چهار ماده و در دو نسخه به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی