Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت با اشاره به دو بُعد همکاری با جمهوری اسلامی موریتانی گفت: «تأمین مواد اولیه در شرایط تحریمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار و بعد اول همکاری با این کشور بوده و بعد دوم، موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، نشست تخصصی سفیر جمهوری اسلامی موریتانی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران در محل واحد شهرقدس این برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران در این نشست اظهار کرد: «تغییر اکوسیستم دانشگاه از آموزش و پژوهش به سمت کارآفرینی، مهارت‌محوری و کسب و کار دانش‌بنیان است.»

عبدالله قاسمی‌پیربلوطی با قدردانی از تلاش‌های همکاران دانشگاهی خود برای شناسایی عوامل ارتقای صنعت صنایع غذایی و صنایع وابسته به رشته‌های پزشکی بیان کرد: «با توجه به اینکه در منطقه غرب استان تهران بیش از 700 شرکت صنعتی وجود دارد و هدف این دانشگاه ارتباط با صنعت و تجارت است، دانشگاه توسط اعضای هیئت علمی در قالب طرح‌های پژوهشی و یا شرکت‌های دانش‌بنیان نیازها و مشکلات صنایع را برطرف می‌کند.»

تأمین مواد اولیه در شرایط تحریمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است

وی با اشاره به دو بُعد همکاری با موریتانی افزود: «تأمین مواد اولیه آن هم در شرایط تحریمی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار و بعد اول همکاری است و بعد دوم همکاری، شرکت‌های دانش‌بنیان است.  به‌دنبال منافع مالی نیستیم و دو مسئله مهم در این همکاری، تعامل و دوستی و برادری با کشور مسلمان و جمهوری اسلامی است و دوم اینکه هدف و رسالت دانشگاه ایجاد نقش موفق در ابعاد فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و اقتصادی است.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی ایران و وجود برخی مشکلات در همکاری با کشورها حتی کشورهایی پایین‌تر از سطح ایران بیان کرد که باید خودمان به فکر خودمان باشیم؛ چراکه ما توانایی بالایی داریم و بر همین اساس با توجه به اینکه دانشگاه زیرساخت‌های مناسب اعم از آزمایشگاه، مراکز تحقیقاتی و کارگاه‌های مختلف دارد، می‌توانیم همکاری و تعاملی شایسته در حوزه آموزش و همین‌طور طبق آیین‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی، بورس دانشجویی و در حوزه پژوهش، نشست‌های علمی تخصصی داشته باشیم و با تکیه بر توان خود و تلاش شبانه‌روزی در کشور و منطقه غرب تهران در حوزه تولید و صنعت به خودکفایی برسیم.

قاسمی‌پیربلوطی با اشاره نقش‌آفرینی و الهام‌بخشی در سایر کشورهای اسلامی توضیح داد: «لازم است دست به دست هم داده و به یکدیگر کمک کنیم تا از این بحران ایجادشده به سلامت خارج شویم؛ چراکه دولت‌های بیگانه و دشمنان انقلاب برای کوچک‌ترین نیازها، ما را با مشکل مواجه کرده‌اند در حالی که مهندسان ما توانستند با تکیه بر توان داخلی از پس این مشکلات برآیند.»

وی به فعالیت برج دکتر قریب با 7 هزار متر مربع زیربنا و 9 طبقه در میدان انقلاب تهران که استارت‌آپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در آن مستقر و مطابق تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مشغول کسب و کار هستند، اشاره کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت اظهار کرد: «خودکفایی در شرایط تحریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، به‌ویژه منطقه و کشور ما که با شرایط خاصی عجین شده و خودکفایی در تولیدات داخلی با هدف تحقق شعار جهش تولید بسیار حائز اهمیت است و وابستگی در تولید و صنعت می‌تواند ضربات جبران‌ناپذیری را به صنعت کشور وارد کند.»

قاسمی پیربلوطی افزود: «این خود دلیل اصلی برگزاری این نشست از سوی دانشگاه با سفیر جمهوری اسلامی موریتانی است.»

ارائه راهکار برای حل مشکلات و معضلات کشورهای اسلامی

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت نیز تأکید کرد: «این نشست برای بهبود فضای کسب وکار، ارتقای تولیدات صنایع غذایی و محصولات کشاورزی، ارائه محصولات دانش‌بنیان، تحقق شعار ملت‌های مسلمان با اشتراک در ایده و تبیین سرمشق همکاری علمی در جهان اسلام با هدف تفکر به امت اسلامی و موفقیت مسلمانان تشکیل شده است و برای حل مشکلات و معضلات کشورهای اسلامی به‌واسطه تحریم‌های اعمال‌شده راهکارهای لازم پیشنهاد می‌شود.»

حجت‌الاسلام علی‌اصغر منصوری با تأکید بر اینکه خودکفایی در شرایط تحریم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اضافه کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران( شهرقدس) با بیش از 20 هزار دانشجو و هزار استاد و مدرس و بیش از 300 کارمند در چهار حوزه از جمله حوزه آموزشی، حوزه فرهنگی، حوزه پژوهش و فناوری و حوزه دانش‌بنیان و اقتصادی فعالیت می‌کند.»

وی خاطرنشان کرد: «از مهم‌ترین دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس فارغ‌التحصیلی بیش از 50 هزار دانشجو در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکتری تخصصی بوده که این خدمات مانع خروج ارز از کشور شده است.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان موریتانی شهرقدس تأمین مواد اولیه دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران جمهوری اسلامی موریتانی سفیر جمهوری اسلامی موریتانی شرایط تحریمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شرکت های دانش بنیان تأمین مواد اولیه شرایط تحریمی غرب استان تهران ملارد و صفادشت جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد