Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌‌ گزارش خبرنگار ایسکانیوز از شهرقدس، راهکارهای ارتقای کیفی برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، صفادشت و ملارد با حضور زهرا خلج از واحد شهرقدس، سپیده بهرامی از واحد صفادشت و فاطمه جلالوند از واحد ملارد با حضور علیرضا عمو‌عابدینی مدیر‌کل مسابقات و رویدادهای علمی، فربد رزازی معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و محمد‌مهدی جوکار مدیر‌کل هدایت و توانمند‌سازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دفتر باشگاه واحد شهرقدس بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست به بررسی بخشنامه‌های باشگاه، مشکلات و درخواست‌های اعضای باشگاه، پیشنهاداتی در حوزه بهبود و ارتقای کیفی فعالیت‌ها و راهکارهای اجرای بهینه فعالیت‌های اعضا و باشگاه‌ها در دوران شیوع ویروس کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی مورد ارزیابی قرار گرفت.

زهرا خلج در حاشیه این نشست اظهار کرد: اضافه شدن انجمن‌های دانشجویی یکی از نقاط عطف و قوت برای باشگاه پژوهشگران است و می‌تواند به تقویت و افزایش فعالیت و بهره‌وری انجمن‌ها کمک کند؛ اما نبود زیر‌ساخت‌های کافی در راستای ارتقای کیفی و منسجم‌کردن برنامه‌های انجمن‌های دانشجویی یکی از مشکلات رؤسای باشگاه‌هاست.

وی افزود: به‌منظور ترغیب هرچه بیشتر دانشجویان به مشارکت در فعالیت‌‌های گروهی با استفاده از برگزاری مسابقات گوناگون در رشته‌های مختلف در سطح ملی بحث و تبادل نظر شد.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: یکی از مشکلاتی که با جامعه دانشجویی مواجه هستیم و این مشکل با شیوع ویروس کرونا تشدید شده، کاهش انگیزه دانشجویان برای مشارکت در فعالیت‌های فوق‌برنامه است.

وی افزود: به‌منظور رفع این مشکل باشگاه پژوهشگران جوان واحد‌های غرب استان تهران با اجرای برنامه‌های مشترک و استفاده از توانمندی‌های متقابل موفق به حل این مسئله شده‌اند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با بیش از ۶۰۰ عضو یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های کشور است که توانسته با تشکیل کارگروه‌ها و انجمن‌ها و تقویت فعالیت‌های گروهی و انفرادی و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه با افزایش روحیه و مشارکت حداکثری دانشجویان در فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی به موفقیت‌ها دست پیدا کند.

به‌گزارش ایسکانیوز، باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نخستین باشگاه در کشور است که موفق به راه‌اندازی خط تولید محصولات مواد ضد‌عفونی برای مقابله با ویروس کرونا شده و در همین راستا از اعضای فعال و داوطلب باشگاه به منظور مشارکت در فرآیند تولید بهره حداکثری را برده است.

انتهای پیام/

167 / 167 انجمن علمی باشگاه پژوهشگران توانمندسازی دانشگاه آزاد شهرقدس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انجمن علمی باشگاه پژوهشگران توانمندسازی دانشگاه آزاد شهرقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهرقدس فعالیت ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه