Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، دستاوردهای جدید اعضای این باشگاه را طراحی و ساخت ابرخازن، تولید نانو مواد دوست‌دار طبیعت،  ساخت نانو سنسورهای گرافنی و ساخت نمونه‌‍‌های آزمایشی امها زباله و تفکیک زباله عنوان کرد.

زهرا خلج در حاشیه بازدید معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس از باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرقدس اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به منزله روح دانشگاه است و به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا در محیطی مناسب با استفاده از بسترهای باشگاه و دانشگاه به فعالیت‌های گروهی در قالب انجمن و فعالیت‌های انفرادی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در سال 99 سیاست‌گذاری ما این بود که دانشجویان برنامه‌ریزی لازم را برای فعالیت در در قالب پروژه‌های تحقیقاتی داشته باشند و زمینه پژوهش‌ها و طرح‌ها محدود به مرزهای استانی و ملی نشود.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس عنوان کرد: از فعالیت‌های مورد نیاز ملی می‌توان به طرح‌های پژوهشی و پژوهش‌های میدانی برخی از اعضای نخبه و پژوهشگر باشگاه اشاره کرد که تازه‌ترین تلاش‌ها در حوزه پزشکی و سلامت برای تشخیص و درمان  کووید ـ 19 است.

خلج مطرح کرد: هدف ما گرد آوردن دانشجویان، ایجاد فضای رقابتی سالم، کمک گرفتن از ظرفیت‌های علمی استادان داوطلب و هدایت دانشجویان توسط آنان است.

شناسایی استعدادهای دانشجویی و حمایت از طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی

وی درباره فعالیت کارگروه و انجمن‌های اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان یادآور شد: با شناسایی استعدادهای دانشجویی و حمایت در زمینه‌های طرح‌ها، مقالات و پروژه‌های تحقیقاتی، مشاوره‌های رایگان، سمینارها، کارگاه‌های تخصصی و تشکیل تیم‌های تخصصی سعی در شناسایی و جذب استعدادها و سپس حمایت و هدایت آنها داریم.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، دستاوردهای جدید اعضای این باشگاه را در حوزه انرژی و فناوری نانو طراحی و ساخت ابرخازن، تولید نانو مواد دوست‌دار طبیعت،  تولید نانو سنسورهای گرافنی و در حوزه محیط زیست ساخت نمونه‌‍‌های آزمایشی امها زباله و تفکیک زباله، طراحی المان‌های شهری با رویکرد معماری پایدار و با الگوبرداری از طبیعت، تولید مواد ضدعفونی‌کننده به منظور پیشگیری از کووید ـ 19 و پروژه سگ‌های کرونایاب عنوان کرد.

خلج تأکید کرد: اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس از بهترین و فعال‌ترین دانشجویان هستند و آموزش و هدایت دانشجویان در این باشگاه بر پایه استعدادهای ذاتی و توانمندی بالقوه آنان است.

وی تبیین کرد: در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صرفاً معدل یا مقطع تحصیلی در انتخاب و هدایت دانشجو تأثیری ندارد، بلکه به علاقه‌مندان فضای کافی برای شناسایی استعدادهایشان و تلاش برای ارتقای دانش فردی داده می‌شود که منجر به تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس آنان می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت:  این دانشگاه به ‌لحاظ فضا و تجهیزات مناسب آزمایشگاهی مرتبط، تولید محصولات ضد عفونی و لوازم پیشگیری از کووید ـ 19 بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران زبانزد است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس عنوان کرد: رسالت ما شناسایی و جذب استعدادهاست و یک بخش حمایتی داریم که شیوه کار معاونت پژوهشی را با حذف بروکراسی اداری  و ارائه خدمات با محور دانشجویان انجام می‌دهد.

باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهرقدس چند عضو دارد؟

خلج تشریح کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس بزرگ‌ترین باشگاه از لحاظ تعداد اعضا و سرانه فضای در اختیار و تنوع فعالیت‌های پژوهشی در کل کشور بوده و نخستین باشگاه در کل کشور در زمینه راه‌اندازی خط تولید صنعتی و به‌کارگیری اعضا در آن است.

وی با بیان اینکه تعداد عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس 700 نفر است درباره آینده شغلی و بازار کار اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان اظهار کرد: باشگاه گریدهای متفاوتی دارد؛ یک گرید برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی (با معدل بالای 17)  و گرید دیگر نیز برای اعضای تحصیلات تکمیلی شامل استعداد برتر، استعداد درخشان یا نخبه و اعضای افتخاریاست.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ادامه داد: فارغ‌التحصیلان عضو باشگاه در‌صورت داشتن مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند برای ورود به اشتغال‌های مختلف و مورد نیاز جامعه اقدام کنند و در مراکز تحقیقاتی، وزارت بهداشت، سازمان تأمین اجتماعی، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، شرکت‌ها یا کارخانه‌های تولیدکننده انواع وسایل، تجهیزات و ارائه استاندارد دستگاه‌های پزشکی وغیرپزشکی فعالیت کنند.

خلج افزود: در حوزه امور فرهنگی و خیریه نیز کارگروه‌های متفاوتی وجود دارد، برگزاری نمایشگاه‌هایی به نفع ایتام، شرکت در طرح‌های تفکیک زباله از مبدأ و ایجاد خاکچال‌های دفن زباله غذایی در زمین‌های بلااستفاده دانشگاه، برگزاری دوره‌های رایگان آموزش دروس مدارس ویژه مناطق محروم، رنگ کردن دیوارهای خیریه‌ها توسط دانشجویان معماری، مشارکت در جمع‌آوری و آماده‌سازی پک‌های موادغذایی برای مناطق محروم و ...  گوشه‌ای از اقدامات داوطلبانه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس .

به گزارش آنا، در پایان تابلوی ارزشمند مقام معظم رهبری اثر سیاه قلم که توسط نگار خرمی عضو هنرمند باشگاه پژوهشگران جوان به قالب تصویر درآمده بود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اهدا شد.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد

شهردار شیرار گفت: دروازه قرآن از مکان هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و رویکرد فرهنگی در این مکان باید تغییر پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد حسن اسدی امروز_ شنبه پانزدهم اردیبهشت_ همزمان با روز شیراز و شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام جعفر صادق (ع) در آئین معنوی جایگزینی قرآن کریم در دروازه قرآن، با اشاره به اینکه این مراسم برای اولین بار در شیراز برگزار شد، اظهار کرد: بازدید گردشگران از این مجموعه فرصت کم نظیری است که نصیب شهر شیراز شده است.

وی افزود: اجرای برنامه‌های هفته شیراز از دو روز گذشته با غبارروبی و زیارت حرم مطهر شاهچراغ (ع) آغاز شد و پس از آن مراسمی در قالب دیدار و گفت و گو با هنرمندان و مراسم پیاده روی خانوادگی با حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از شهروندان شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز ادامه داد: در شهر شیراز امروز علاوه بر حرم‌های مطهر که در صدر آن حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) قرار دارد، اماکن گردشگری همچون حافظیه، سعدیه، باغات و محلات بسیاری وجود دارد و یکی از نشانه‌های اصلی این شهر دروازه قرآن است.

اسدی با اشاره به حادثه سیل ۹۸ خاطر نشان کرد: با اعلام وقوع این اتفاق در کشور، این مکان محلی نام آشنا برای همگان بود. این در حالی است مسئولینی که وارد شهر می‌شوند علاقه بسیاری به بازدید از دروازه قرآن دارند.

وی تاکید کرد: دروازه قرآن از مکان‌هایی است که باید توجه بیشتری به آن شود و بایستی رویکرد فرهنگی در این مکان تغییر پیدا کند.

شهردار شیراز تصریح کرد: مقرر شده است این مکان که قدمت هزار ساله دارد و در زمانی مسیر ورودی به شهر شیراز بوده است، با آزاد راهی که از سمت شمال غرب احداث می‌شود بنا است تا در ورودی شهر شیراز یک المان ایجاد شود و طی هشت ماه آینده که زیر گذر گویم افتتاح می‌شود یک المان مشابه دروازه قرآن نیز در این محور نصب شود تا نشان و نماد فاخری در خور شهر شیراز باشد.

رونمایی از سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) در ۲۶ اردیبهشت

سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این مراسم تصریح کرد: خدا را شاکریم که امروز شیراز و شیرازی‌ها موجب افتخار اهل بیت هستند.

وی افزود: شانزده سال پیش مقام معظم رهبری همزمان با روز شیراز فرمودند؛ شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) است و این توفیق نصیب ما شد که در این شهر نفس بکشیم و میراث دار شیراز و شیرازی‌ها و خدمت گذار مردم شیراز باشیم و باید قدر این نعمت را بدانیم و بیش از پیش خود را وقف خدمت به مردم کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: شهر شیراز مجموعه‌ای خوبی‌ها است و این مطلب که شیراز یکی یک دانه‌ای است که تمام خوبی‌ها را در خود دارد، از یک سو موجب افتخار است و از سوی دیگر برای ما وظیفه ایجاد می‌کند با همه آنچه که در توان داریم یگانه بودن شهر شیراز را بیش از پیش حفظ کنیم.

حسینی همچنین در ادامه این آئین خبر داد: طی چند سال گذشته فعالیتی آغاز شد تا سند جامع ای نوشته شود که این سند با عنوان سند جامع ارتقا جایگاه شهر مقدس شیراز به تراز سومین حرم اهل بیت (ع) است که در روز ۲۶ اردیبهشت همزمان با روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) رونمایی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با تدوین این سند جامع، شهر شیراز یگانه شهر کشور و یگانه جهان اسلام و یگانه تمام کره زمین باشد و این موضوع با حضور مردم رقم خواهد خورد.

امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود

در ادامه این مراسم همچنین محمد علی چوبینی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اظهار کرد: برگزاری این آئین معنوی سنتی برای ما خواهد شد تا هر ساله به مناسبت گرامیداشت روز شیراز بتوانیم قرآن کریم را در دروازه قرآن تعویض کنیم.

وی ضمن قدردانی از مجموعه مدیریت شهری و به ویژه شهردار منطقه سه شیراز در آماده سازی و اجرای این برنامه، افزود: این اقدام کار مشارکتی از سوی سازمان فرهنگی شهرداری و شهرداری منطقه سه بوده است.

معاون فرهنگی شهردار شیراز تاکید کرد: دروازه قرآن بنای باشکوه است و امید است بتوانیم از این ظرفیت بیش از پیش استفاده کنیم.

چوبینی اضافه کرد: امروز شهر شیراز، به نماد و المان دروازه قرآن شناخته می‌شود و شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) نماد و المان آن دروازه قرآن است که نشان می‌دهد مردم این شهر سده‌ها متدین و مسلمان هستند و زیر سایه قرآن قرار دارند.

به گزارش ایمنا، قرآن جایگزین شده در محل دروازه قرآن شیراز توسط آستان قدس رضوی منتشر شده است که در حجره اصلی دروازه قرآن قرار گرفت.

کد خبر 750473

دیگر خبرها

  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ساخت ۱۰ المان آجری در مراغه
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد