Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت اقدام به انعقاد تفاهم نامه با شرکت غلات زرماکارون در راستای تعامل بیشتر دانشگاه با صنعت نمود.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست واحدهای شهر قدس، ملارد، صفادشت ودانشکده مهارتی و کار بنیان اندیشه در خصوص ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت از ابعاد مختلف به تشریح آن پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین امر مهم بیان داشتند: همانطور که می‌دانیم توسعه و تحقیق از مسائل اصلی توسعه یافتگی در دنیای امروز محسوب می شود. البته این موضوع به عوامل و زیر مجموعه‌هائی مانند فرهنگ، اقتصاد، جامعه‌شناسی و غیره بستگی دارد. امروزه یکی از موارد مهم علم و فناوری، علم نافع است ، علمی که مردم بتوانند ازآن در جهت توسعه و رفاه بیشتر بهره ببرند. مطابق این تعاریف، علم، نیاز به عالم و دانشمند دارد که مطابق آمار و تحقیقات صورت گرفته حدود 80 درصد از نیروهای عالم و تحصیل‌کرده در مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی هستند و کمتر از 20 درصد در مراکز تولیدی، صنایع ، شرکت‌ها و خدمات مشغول به کار می‌باشند. بنابراین نهاد علم و فناوری دانشگاه است.در همین راستا فناوری نیز ابزار کمک کننده در راستای رفاه و تسهیلات افراد جامعه است. با این تفاسیر ارتباط بین علم و فناوری که یکی از عوامل مهم در توسعه پایدار کشورها نقش مهمی ایفا می کند، همان ارتباط دانشگاه با صنعت است. 

وی ارتباط صنعت و دانشگاه را این‌گونه بیان کرد: استفاده از توانمندی‌های دانشگاه و نخبگان و پژوهشگران دانشگاه در جهت رفع نیازهای صنعت و خدمات ما را در بهبود معیشت مردم یاری می بخشد. دانشگاه و صنعت دو نهاد کلیدی هر جامعه‌ای است و در دنیائی که بر محور و مدار دانائی در جهان کنونی می‌باشد، همکاری این دو نهاد ضروری محسوب می‌شوند. اگر درگذشته نیازی به برقراری ارتباط بین این دونهاد در جوامع احساس نمی‌شد ولی امروزه لزوم ایجاد چنین ارتباط و تعاملی بین این دو نهاد، بیش از هر زمان دیگری آشکار شده است. 

این مسئول  در خصوص اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان گفت: تربیب نیروهای متخصص و کارآمد و یا کار بنیان از سوئی و اشتغال به کار دانش آموختگان دانشگاه از سوی دیگر مسائلی هستند که در این زمینه ذهن مسئولان کشور علی الخصوص دانشگاه را به خود معطوف کرده است. در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اولین مدرسه اشتغال در دانشگاه آزاد اسلامی را به منظور هدایت شغلی دانشجویان راهاندازی کرده است و به حمد خداوند متعال تا کنون توانسته است در طرح پویش موفق به اشتغال 100 دانش آموخته از طریق ارتباط دانشگاه با صنعت باشد. 

ارتباط صنعت ودانشگاه  اگر به شکل مناسب برقرار شود می‌تواند تأثیر بنیادی بر جای بگذارد.

در ادامه این جلسه  ارشادی مدیر تحقیق و توسعه R&D محترم شرکت غلات زر در خصوص ارتباط دانشگاه وصنعت ابراز خرسندی کرد و گفت: ارتباط دانشگاه وصنعت می‌تواند تأثیری تعیین کننده در امر پیشرفت هرچه بیشتر صنایع داشته باشد. به این دلیل که این ارتباط اگر به شکل مناسب برقرا شود می‌تواند تأثیر بنیادی بر جای بگذارد. تجربه کشورهای توسعه یافته و صنعتی به ما نشان می‌دهد که بدون وجود این همکاری، رشد و توسعه اقتصادی کشور غیر ممکن و حداقل بسیار دشوار است.ایشان از ارتباط واحد شهرقدس با شرکت زرماکارون ابراز خرسندی کرد و انعقاد تفاهم نامه را شروع یک همکاری متقابل و خوب دانست.

پژوهش اثر گذار یکپارچه پاسخی مناسب به نیازهای صنایع

سید وحید سادات پور مجری برنامه علمی صنعت و تجارت نیز تصریح کرد که فاصله‌ای که امروزه بین ظرفیت‌های علمی کشور با نیازهای بخش صنعت مشاهده می‌گردد باید هر چه سریعتر این شکاف با تعامل و همکاری بیشتر صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی پر شود. نیاز صنعت فوری است زیرا هر روز باید خود را با شرایط بازار تطبیق دهد تا بتواند در عرصه تولید باقی بماند. متقابلاً سرعت دانشگاه به دلیل این که ماهیتی پژوهشی به کار تولیدی زمانبر می‌باشد و از طرف دیگر تولید ارزش افزوده نیازمند بنیان علمی است لذا باید سازکاری مناسب اتخاذ گردد که خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه طرح پایش ( پژوهش اثر گذار یکپارچه) و همچنین طرح پویش( جذب و بورسیه دانشجویان توسط صنایع) پاسخی مناسب به این نیاز در مقوله فن آوری داده است و از اینرو واحد شهرقدس به عنوان قطب برنامه علمی صنعت و تجارت انتخاب شده است. 

 مفاد تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با شرکت غلات زرماکارون

پس از جلسه انعقاد تفاهم نامه فی مابین، این دو نهاد به اجرای مفاد تفاهم نامه پرداختند و در محل شرکت غلات زر در خصوص نحوی اجرای و پیاده سازی آن تبادل نظر نمودند.

دکتر قاسمی پیر بلوطی  در خصوص کارآموزی دانشجویان و اشتغال آنها اظهار کرد: چون دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصصص و ماهر و به معنای واقعی کلمه است و اگر این نیروی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار برد، موجب پیشرفت خواهد شد. در حال حاضر بیشترین ارتباط صنایع با دانشگاه‌ها که به شکلی دائمی و منظم می‌باشد برنامه کارآموزی دانشجویان در واحدهای صنعتی است. 

تربیت نیروی ماهر با همکاری منابع انسانی شرکت غلات زر

قاسمی پیر بلوطی  با اشاره به طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به پتانسیل مدرسه اشتغال دانشگاه به ارائه بسته تربیتی نیروی ماهر و متخصص با همکاری منابع انسانی شرکت غلات زر پرداختند.

این مقام مسئول  اشاره کرد:  همکاری واحد تحقیق و توسعه شرکت به منظور استفاده از دانشگاه و برنامه علمی صنعت و تجارت و همچنین استفاده از توان اعضای هیأت علمی به صورت انفرادی و از طریق عقد قرارداد مستقیم، از جمله مواردی است که به‌صورت کلیدی به بهربرداری برسد. 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس از موارد توافق شده در این جلسه به موارد ذیل اشاره کرده وافزود: احصا الویت های پژوهشی شرکت و تعریف پروپوزال های تحصیلات تکمیلی ذیل برنامه علمی صنعت و تجارت در قالب همکاری دوسویه و استفاده از امکانت طرفین نظیر آزمایشگاه ها، طراحی بسته تربیتی نیروی متخصص برای 700 موقعیت شغلی خط تولید جدید شرکت علات زرماکارون در قالب طرح پویش با استفاده از ظرفیت مدرسه اشتغال ، طراحی بسته استعدادسنجی پرسنل فعلی شرکت با کمک متخصصین مجرب دانشگاه ، عارضهیابی سیستمی شرکت با کمک کلینیک صنعتی دانشگاه ، ارائه سیستم مدیریت دانش توسط کلینک ، راه اندازی استارتآپ استادیو در مرکز نوآوری قریب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ارائه دوره های آموزشی کوتاه مدت توسط مرکز دوره های کاربردی و کوتاه مدت دانشگاه از مفاد این تفاهم نامه می باشد./

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد برنامه علمی صنعت و تجارت دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه با صنعت ارتباط دانشگاه واحد شهرقدس تفاهم نامه طرح پویش دو نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی